September 19, 2013

2010 - 2013

Sejak ada gadget canggih ni aku usha blog pki ni je lah..xdan dah nak pi bukak lappy..bukak lappy tu pun utk marathon movie je..hehehe..

Ohh..motip entry ni?? Ahh saje nak dok habaq yg blog aku ni dah lama gak wujud ekk..hehe..lama tu..since 2010 kot untill now, 2013 ok..tak ke lama tu..ngehngeh..

Basically blog aku ni just for fun je atau lebih tepat utk kengkawan je..atau lagi best senang sembang mcm diary online gitu..ahhh kan..ok poyo sangat..So aku takde heran sangat lah dgn follower beriban ke pe ke..sbb aku tau aku bukan retis pun..hehehe..blog aku ni pun utk post picture yg dah aku shoot, tp lately byk gune ig je..maklom ada gadget canggih..teheee..

Ok lah penat nak tekan tekan. Adios.

No comments:

Post a Comment